‘Brandveiligheidsmanagement
voor woningcorporaties’

 

Als variant op ons algemene Seminar ‘Brandveiligheidsmanagement’ hebben wij een seminar ontwikkeld dat volledig op woningcorporaties is gericht. Dit omdat woningcorporaties een totaal andere complexiteit en problematiek kennen met betrekking tot brandveiligheid dan andere bedrijven. Om te leren hoe u brandveiligheid kunt managen binnen uw woningcorporatie en om nader kennis te maken met onze organisatie, nodigen wij u van harte uit om gratis deel te nemen aan ons vrijblijvende ½- daagse seminar ‘Brandveiligheidsmanagement voor woningcorporaties’. Brafon verzorgt voor meerdere woningcorporaties het brandveiligheidsmanagement. Daardoor kunnen wij u veel interessante en leerzame praktijkvoorbeelden meegeven, ongeacht of u wel of niet de intentie heeft om met ons samen te werken.

Daarbij gaan wij ook uitgebreid in op het thema 'Hoe om te gaan met de gevolgen van scheiden van wonen en zorg’. Immers, uw huurders blijven steeds langer thuis wonen, waardoor de risico’s flink toenemen. Wat betekent dit wettelijk voor u? Wat is uw verantwoordelijkheid? Dit en andere vragen worden door ons beantwoord. Dit vrijblijvende seminar is bedoeld voor management en/of directieleden en voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de brandveiligheid binnen uw organisatie.

Hoofdthema's van het seminar:

  • Opzetten van brandveiligheidsmanagement binnen een woningcorporatie.
  • Brandveiligheid integreren binnen uw totale organisatie(model).
  • Hoe brandveiligheid financieel voorspelbaar maken en kosteneffectief in te richten.
  • Verantwoordelijkheden brandveiligheid voor overheid, brandweer, eigenaar, huurder, verhuurder, gebruiker.
  • Hoe om te gaan met de gevolgen voor woningcorporaties m.b.t. scheiden van wonen en zorg.

Meer informatie over Brafon en/of het seminar ontvangen?

Heeft u vragen over Brafon en/of het seminar, dan kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze brandveiligheidsmanagers:


U kunt zich met het inschrijfformulier onderaan deze pagina inschrijven voor het seminar. U kunt uw locatievoorkeur doorgeven en het aantal personen dat u graag wilt aanmelden. U kunt zich ook aanmelden door een mail te sturen naar info@brafon.nl

Het seminar duurt van 09.00-12.00 uur, met aansluitend een door ons aangeboden lunch. De datums en bijbehorende voorkeurslocaties waarop u zich kunt inschrijven zijn voor dit seminar:

  • 7 maart 2019 in Amsterdam

Alternatieve seminars

Brafon verzorgt meerdere gratis seminars in het land. Klik op één van onderstaande links voor een alternatief:

Dit seminar op uw kantoor verzorgen

Tevens kunnen wij dit seminar ook bij u op locatie verzorgen. Mogelijk dat u samen met collega-organisaties hieraan wilt deelnemen. 

Schrijf u in voor het seminar!

*Belangrijke noot: Het seminar is gratis en vrijblijvend om te bezoeken. Mocht u onverwacht verhinderd zijn, verzoeken wij u vriendelijk om u af te melden. Indien wij niets van u vernemen, zijn wij helaas genoodzaakt om € 35,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.