Download documenten

Brafon Brandveiligheidsmanagement stelt verschillende documenten op die interessant voor u kunnen zijn. Hieronder staat een actueel aanbod:

 

Whitepaper: 'Praktische brandveiligheid zonder zorgen'

Voor veel organisaties is het opzetten en beheren van de door de wet geëiste brandveiligheidsmaatregelen een lastige klus die, zoals in de praktijk regelmatig blijkt, uitmondt in een hoofdpijndossier. Want waar moet je als organisatie nou eigenlijk aan voldoen, hoe krijg je dat voor elkaar en hoe kan deze ‘nominale staat’ beheerd worden? Wij leggen het in een pragmatische whitepaper graag uit.

Download hier onze whitepaper: 
'Praktische brandveiligheid zonder zorgen'


Whitepaper: 'Stappenplan voor het inrichten van uw BHV-organisatie'

Een calamiteit voorkomen, dat kun je niet. Maar erop voorbereid zijn, dat kan wel. Richt uw organisatie daarom in volgens een Integrale Brandveiligheid aanpak. Dit bestaat uit verschillende elementen: Bouwkundige, Installatietechnische en Organisatorische maatregelen vormen samen een BIO-mix. Onder de organisatorische kant valt een goed werkende BHV-organisatie. Maar waaraan moet die allemaal voldoen? In deze whitepaper wordt een visie uitgelicht op basis van Integrale Brandveiligheid, waarvan de nadruk op de organisatorische kant ligt. Want een goede BHV-organisatie kan een crisis voorkomen.

Download hier onze whitepaper: 
'Stappenplan voor het juist inrichten van uw BHV-organisatie'

 

Whitepaper per post ontvangen?

Wilt u ons whitepaper liever per post ontvangen? Dat is mogelijk! Vul het onderstaande formulier in ontvang kosteloos een papieren versie van onze whitepaper!