Organisatorisch en financieel managen van
brandscheidingen in uw gebouw(en)

 

Brand- en rookscheidingen spelen een belangrijke rol binnen de brandveiligheid van een gebouw. De meeste slachtoffers bij een brand vallen doordat rook zich vrij kan verspreiden binnen een gebouw. Echter, de meeste brand- en rookscheidingen voldoen niet aan de gestelde eisen. Dit omdat er in de bouwfase cruciale fouten worden gemaakt, maar ook omdat het technisch en organisatorisch lastig is om de kwaliteit van brandscheidingen te borgen.

Met het seminar gaan wij u helpen om inzicht te krijgen hoe u de brandveiligheid van uw gebouw(en), op gebied van brandscheidingen, kunt verhogen. Daarbij richten wij ons op het technische, organisatorische en financiële aspect van brandscheidingen.

Voor wie is dit seminar interessant?

Dit vrijblijvende seminar is bedoeld voor managementleden en voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de brandveiligheid binnen uw organisatie. Dit seminar wordt uitsluitend georganiseerd voor eindgebruikers. Bent u werkzaam als installateur, leverancier, architect, brandveiligheidsadviseur etc., dan verwijzen wij u graag naar de opleidingen van Obex

Hoofdthema’s van het seminar

Tijdens het seminar wordt ingegaan op achtergrondinformatie over brand- en rookscheidingen (o.a. wet- en regelgeving). De volgende onderwerpen zullen als leidraad dienen tijdens het seminar:

  • Analyse van redenen waarom in de praktijk veel scheidingen niet voldoen
  • Structuur neerzetten om de kwaliteit van brand- en rookscheidingen te borgen
  • Hoe brand- en rookscheidingen financieel voorspelbaar maken en kosteneffectief in te richten
  • Relatie met ketenaansprakelijkheid en wet private kwaliteitsborging

 

Meer informatie over Brafon en/of het seminar

Heeft u vragen over Brafon en/of het seminar, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze brandveiligheidsmanager:

Het seminar duurt van 09.00-12.00 uur met aansluitend een door ons aangeboden lunch. De datums en bijbehorende locaties waarop u zich kunt inschrijven zijn voor dit seminar:

  • 31 januari 2019 in Amsterdam

Aanmelden

U kunt zich met het inschrijfformulier onderaan deze pagina inschrijven voor het seminar. U kunt uw locatievoorkeur doorgeven en het aantal personen dat u graag wilt aanmelden. U kunt zich ook aanmelden door een mail te sturen naar info@brafon.nl

Dit seminar bij u op kantoor verzorgen of behoefte aan persoonlijk consult?

Brafon kan dit seminar ook bij u op locatie verzorgen. Heeft u bij voorkeur een persoonlijk consult, dan is dit uiteraard ook kosteloos en vrijblijvend mogelijk. Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken. 


Schrijf u in voor het seminar!


*Belangrijke noot: Het seminar is gratis en vrijblijvend om te bezoeken. Mocht u onverwacht verhinderd zijn, verzoeken wij u vriendelijk om u af te melden. Indien wij niets van u vernemen, zijn wij helaas genoodzaakt om € 35,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.