Steun aan Kind & Brandwond

Speciale eenden gaan namens Brafon strijden voor de hoofdprijs in spectaculaire eendenrace

 

ARNHEM-  Brafon Brandveiligheidsmanagement heeft de stichting Kind & Brandwond uitgekozen als goed doel tijdens de Duck van Toorrace. Op 23 september aanstaande worden tientallen 'funducks' in de Dommel bij Valkenwaard te water gelaten om zo snel mogelijk naar het einddoel te zwemmen. Een maatschappelijk project dat alleen maar winnaars kent. Want sowieso kan stichting Kind & Brandwond een financiële donatie van Brafon tegemoet zien! En als de eend die Brafon sponsort als eerste, tweede of derde de finish bereikt, wint het een extra geldprijs. Hetzelfde geldt voor de eend welke als mooiste is aangekleed; ook deze valt in de prijzen! Brafon hoopt van harte dat Kind en Brandwond er met die prijzen vandoor gaat!

Waarom dit goede doel?

Tijdens de Duckrace steunen bedrijven en organisaties altijd een goed doel. Brafon is een brandveiligheidsadviesbureau en dus staat brandveiligheid hoog in het vaandel. Brafon-directeur Twan Lenders legt de link met Kind en Brandwond uit. "De stichting staat dicht bij de missie van Brafon. Het hebben van brandwonden is iets dat niemand mag overkomen, laat staan dat kinderen hier al mee worden geconfronteerd. Door middel van het steunen van deze stichting hopen we zo veel mogelijk kinderen te kunnen helpen."

Wat gaat er gebeuren?

Alle 'geadopteerde' eenden gaan op zondag 23 september van start. Om 12:00 uur worden de eendjes te water gelaten aan het Adrianusdal in Dommelen. Met de stroom van de Dommel komen de eendjes ongeveer een half uurtje later aan bij de finish. Op dit eindterrein van de stroming kunnen de eenden worden aangemoedigd voor het laatste stukje.
 

Komt u ook aanmoedigen?

 

Over Kind & Brandwond

 

Kind & Brandwond is een landelijke stichting opgericht door de brandwondencentra voor kinderen & jongeren in Beverwijk, Groningen en Rotterdam. Zij zetten zich in voor preventie, voorlichting, het verbeteren van de zorg, nazorg en kwaliteit van leven van de kids en hun ouders.

Contactpersoon Brafon: Twan Lenders