Bedankt voor uw bezoek!

 

Hartelijk dank voor uw bezoek aan het Strategisch Brandveiligheidsevent Maatschappelijk Vastgoed van afgelopen 4 juni.  Mede door de grote mate van onderlinge interactie kijken wij met veel plezier terug. Hopelijk deelt u de mening welke wij hebben.

Wij hopen dat u de nodige ervaringen en kennis letterlijk én figuurlijk in uw rugzak meeneemt. De opgedane ervaringen en kennissen kunt u hopelijk direct in de praktijk toepassen. Heeft u toch nog vragen, raadpleeg dan de USB stick in uw rugzak, of neem gerust contact met ons op.


Evaluatie

Uiteraard zijn wij erg benieuwd hoe u de dag heeft ervaren. Middels onderstaand formulier kunt u uw mening achter laten. Wij hechten veel waarde aan uw mening, zodat wij onze dienstverlening in de toekomst kunnen verbeteren. Alvast bedankt voor het invullen! 

 

 

Een kleine impressie van de dag

 

Bekijk het fotoalbum om nog even terug te kijken op de plenaire sessie in de ochtend, waarbij Remco van Bergen u aan de hand nam langs hun beleidsplan. Of om te kijken met wie u toch tijdens de opgedeelde netwerklunch in gesprek ging.

 

 

Wij hopen u graag nog eens te mogen begroeten!

Brafon Brandveiligheidsmangement