Search
Close this search box.BHV-alarmering

Bij het uitbreken van een noodsituatie binnen uw organisatie is het belangrijk om zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen te alarmeren. Tijdens een incident, calamiteit, storing en/of crisis kan snel handelen immers van levensbelang zijn. Handmatig en persoonlijk mensen waarschuwen duurt soms te lang en kan met de huidige technieken sneller en efficiënter.

Waarom een BHV-Alarmering?

Bij het uitbreken van een noodsituatie binnen uw organisatie is het belangrijk om zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen te alarmeren. Tijdens een incident, calamiteit, storing en/of crisis kan snel handelen immers van levensbelang zijn. Handmatig en persoonlijk mensen waarschuwen duurt soms te lang en kan met de huidige technieken sneller en efficiënter. Brafon werkt daarom samen met MultiBel. MultiBel is een automatisch oproepsysteem waarmee organisaties snel, eenvoudig en betrouwbaar een groep personen kunnen alarmeren in een noodsituatie. Dankzij deze snelle opvolging van MultiBel wordt via allerlei communicatiekanalen een grote groep personen die in de buurt is gewaarschuwd. De applicatie wordt per organisatie ingericht op de risico’s die van toepassing zijn, waardoor er altijd maatwerk wordt geleverd.

Ook wordt er gekeken naar welke hulpmiddelen de bhv-organisatie ter beschikking heeft, de gedragsregels van de organisatie, welke overleggen er gehouden dienen te worden, de medezeggenschapsraden en de communicatie. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de nazorg. Onze opdrachtgevers kiezen er vaak voor om direct een  aangezien de twee plannen naar elkaar verwijzen. 

brandblusser brandveiligheid
Wij zijn Brafon

Brafon is dé integrale partner in brandveiligheid. Dat doen we niet in ons eentje maar met een heel team van experts. Van onderzoek en beleidsplan tot het implementeren van oplossingen en opleiden van mensen binnen de organisatie. 

Leer onze experts kennen en start vandaag nog met een brandveiliger Nederland. 

Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN