Search
Close this search box.Uw expert in brandveiligheid

Bij Brafon willen we Nederland écht brandveilig maken. Niet alleen op papier en om te voldoen aan de wet- en regelgeving. Maar omdat we zien dat het beter kan, sterker nog: Het moet beter!

Onze Visie

Brafon staat al twee decennia aan de voorhoede van brandveiligheid. Onze benadering gaat verder dan het naleven van regelgeving; wij richten ons op het bieden van échte praktische veiligheidsoplossingen. Ons team van deskundigen specialiseert zich in het navigeren door complexe veiligheidseisen en het vertalen daarvan naar praktische en duurzame oplossingen. Van kleinschalige installaties tot grootschalige brandveiligheidsplanning, Brafon biedt maatwerk en kwaliteit in elke situatie.

Maak kennis met onze experts

Weten wie u zojuist telefonisch heeft gesproken? Of wilt u graag weten met welk team wij Nederland écht brandveilig maken? Leer onze experts kennen!

Frank arentsen

senior consultant brandveiligheid

Bart Lohuis

Senior consultant Brandveiligheid

Nick Warnshuis

Senior consultant Brandveiligheid

Pieter peeters

senior toezichthouder brandveiligheid

Richard bakker

consultant brandveiligheid

tyrza plomp

consultant brandveiligheid

Nikita Kravets

Consultant brandveiligheid

Thijs ter Haar

Aankomend consultant brandveiligheid

Vincent Hendricksen

Senior projectleider

sanne stoops

medewerker marketing en communicatie

Bianca Ebbers

Financiën en project ondersteuning

Pieter Sonneveld

Extern adviseur merkstrategie

Pieter van Hoorn

Directeur

Twan Lenders

Directeur

Wij zijn onderdeel van BVM groep nederland

BVM Groep Nederland is gespecialiseerd in integraal brandveiligheidsmanagement. Wij hebben twee belangrijke bedrijfsonderdelen: Brafon en Obex.

Brafon biedt deskundig advies en implementatie van brandveiligheidsoplossingen, en werkt samen met vastgoedeigenaren, gebruikers en beheerders voor het voldoen aan hoge brandveiligheidsnormen.

Obex richt zich op het aanbieden van opleidingen en trainingen op het gebied van brandveiligheid en BHV, met als doel professionals op te leiden in uitdagingen.

Samen zorgen Brafon en Obex er al 20 jaar voor dat BVM Groep Nederland een uitgebreide en integrale aanpak van brandveiligheid aan hun klanten kan bieden.

We zien dat het beter kan.
Sterker nog: Dat het beter moet
Directie
BVM Groep Nederland