Zoek
Sluit dit zoekvak.Advies & implementatie

Brandveiligheid is een complex onderwerp waarbij allerlei multidisciplinaire maatregelen, mensen, wetgeving en financiële middelen een rol spelen. Het is daarom voor veel organisaties lastig om brandveiligheid onder controle te krijgen. En dat ondanks de inzet van allerlei mensen binnen en buiten de organisatie.

Brafon wil u graag helpen om de brandveiligheid van uw organisatie te verhogen. Dit doen wij door middel van verschillende brandveiligheidsdiensten. Bekijk hieronder onze diensten.

Waarmee kunnen we helpen?

onze Consultants

Frank arentsen

senior consultant brandveiligheid

Bart Lohuis

Senior consultant Brandveiligheid

Nick Warnshuis

Senior consultant Brandveiligheid

Pieter peeters

senior toezichthouder brandveiligheid

Richard bakker

consultant brandveiligheid

tyrza plomp

consultant brandveiligheid

Nikita Kravets

Consultant brandveiligheid

Thijs ter Haar

Aankomend consultant brandveiligheid

Waarom
advies & implementatie?

Brandveiligheidsmanagement is een complex vakgebied waarbij allerlei multidisciplinaire maatregelen, mensen, wetgeving en financiële middelen een rol spelen. 

Bij het inrichten van brandveiligheid binnen uw organisatie komt dus een hoop kijken. Ondanks de inzet van allerlei mensen binnen en buiten de organisatie blijkt het vaak voor veel bedrijven lastig om brandveiligheid onder controle te krijgen. Verschillende afdelingen en personen zijn op hun beurt verantwoordelijk en daardoor ‘zweeft’ brandveiligheid binnen de organisatie, waardoor het inrichten ervan onmogelijk wordt. 

Een juiste coördinatie en visie ontbreekt en dit gaat ten koste van het brandveiligheidsniveau.

klanten
0 +
Gemiddelde beoordeling
0 /5
jaar bestaan
0 +
Wij zijn Brafon

Brafon is dé integrale partner in brandveiligheid. Dat doen we niet in ons eentje maar met een heel team van experts. Van onderzoek en beleidsplan tot het implementeren van oplossingen en opleiden van mensen binnen de organisatie. 

Leer onze experts kennen en start vandaag nog met een brandveiliger Nederland. 

Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN