Zoek
Sluit dit zoekvak.
Brandveiligheidsmanagement

Ontdek de optimale weg naar een brandveilig vastgoedbeheer

Voor organisaties met een uitgebreid gebouwenbestand biedt de vastgoedscan brandveiligheid de perfecte oplossing om snel en helder de brandveiligheidsstatus van uw vastgoed te analyseren. De vastgoedscan levert aanzienlijke voordelen op voor een doeltreffend beheer. 

Prioriteiten stellen met inzicht

De vastgoedscan fungeert als de ruggengraat voor alle voordelen die het biedt. Met een duidelijk overzicht van de brandveiligheidsprioriteiten over uw gehele vastgoedportfolio, kunt u brandveiligheidsmaatregelen gestructureerd en kosteneffectief implementeren. Dit stelt u in staat uw budget te alloceren waar de nood het hoogst is, wat leidt tot tijdsbesparing en vermindering van overbodige uitgaven. 

Gerichte uitgaven voor maximale veiligheid

Een grondig inzicht in de gebouwen met de hoogste risico’s maakt het mogelijk om gerichte investeringen te doen waar ze het meest effectief zijn. Dit helpt onnodige uitgaven in relatief veilige gebouwen te voorkomen en opent de deur naar kosteneffectieve oplossingen door middel van eenvoudige organisatorische aanpassingen. 

 

Risicoanalyse per gebouw door Brafon

Brafon voert bezoeken uit aan elk pand binnen uw vastgoedportefeuille om op basis van twee criteria het brandrisico te beoordelen: 

  • Zelfredzaamheid van bewoners/gebruikers (score 1-5) 
  • Niveau van brandveiligheid (score 1-5) 

Deze beoordelingen worden in een matrix geplaatst, die u een helder prioriteitenoverzicht biedt (score 1-25). In overleg kan ook bedrijfscontinuïteit worden meegenomen in deze evaluatie. Dankzij de efficiëntie van de scans kan Brafon meerdere panden op √©√©n dag beoordelen, wat resulteert in een snelle en complete analyse van uw vastgoed. Voor elk gebouw wordt een beknopte rapportage opgesteld, geïntegreerd in een totaalrapportage. 

 

Financiële voorspelbaarheid en planning

Met de vastgoedscan en de uitgebreide ervaring van Brafon, kunnen wij u voorzien van een realistische kostenraming voor het verbeteren van de brandveiligheid in uw panden. Deze gegevens kunt u gebruiken om een financieel meerjarenplan op te stellen, wat bijdraagt aan een voorspelbaar budgetbeheer. 

Meer informatie of een offerte?

Voor nadere informatie of een gedetailleerde offerte over de Vastgoedscan Brandveiligheid, neemt u contact op met Iwan van Oijen. Hij staat klaar om u verder te helpen met expertise en maatwerkadvies.

klanten
0 +
Gemiddelde beoordeling
0 /5
jaar bestaan
0 +
Wij zijn Brafon

Brafon is dé integrale partner in brandveiligheid. Dat doen we niet in ons eentje maar met een heel team van experts. Van onderzoek en beleidsplan tot het implementeren van oplossingen en opleiden van mensen binnen de organisatie. 

Leer onze experts kennen en start vandaag nog met een brandveiliger Nederland. 

Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN