Zoek
Sluit dit zoekvak.
Brandveiligheidsmanagement

Professionele ondersteuning bij uw vergunningsprocedures

Het aanvragen van een omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik of het indienen van een gebruiksmelding is een complex proces, met regelgeving uit diverse wetten en interacties met tal van betrokkenen. Weten waar te beginnen en welke stappen te nemen kan uitdagend zijn. Brafon Brandveiligheidsmanagement biedt u de nodige begeleiding om dit proces vlot en correct te doorlopen. 

Voorkom gangbare valkuilen

Met de uitgebreide kennis en ervaring van Brafon Brandveiligheidsmanagement vermijdt u de veelvoorkomende fouten en wordt u efficiënt doorverbonden met de relevante instanties. Ons doel is om uw aanvraagprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen, met directe antwoorden op uw urgente vragen. Elk traject voor een vergunningsaanvraag of gebruiksmelding wordt doorlopen met een gestructureerd stappenplan. 

Stappen die wij samen doorlopen

 • Wij staan u bij tijdens elke cruciale fase van uw aanvraag: 

  • Beoordeling van de aanwezige documentatie. 
  • Brandveiligheidstoets van uw bouwplannen. 
  • Inspecties ter plaatse indien nodig. 
  • Het opmaken van de benodigde tekeningen voor vergunning of melding. 
  • Overleggen met de verantwoordelijke instanties. 
  • De verzorging van de daadwerkelijke indiening van uw aanvraag. 

Advies of offerte nodig?

Als u behoefte heeft aan verdere informatie of een specifieke offerte voor het begeleiden van uw vergunningsaanvragen, neem dan gerust contact op met Iwan van Oijen. Wij zijn toegewijd aan het verstrekken van deskundige hulp om uw brandveiligheidsvergunningen met succes te verkrijgen. 

klanten
0 +
Gemiddelde beoordeling
0 /5
jaar bestaan
0 +
Wij zijn Brafon

Brafon is dé integrale partner in brandveiligheid. Dat doen we niet in ons eentje maar met een heel team van experts. Van onderzoek en beleidsplan tot het implementeren van oplossingen en opleiden van mensen binnen de organisatie. 

Leer onze experts kennen en start vandaag nog met een brandveiliger Nederland. 

Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN