Zoek
Sluit dit zoekvak.
Consultancy

Deskundige Begeleiding bij brandweeraanschrijvingen

Een aanschrijving van de brandweer kan aangeven dat uw vastgoed niet voldoet aan de brandveiligheidseisen. Dit kan een complexe situatie creëren waarin snel en effectief gehandeld moet worden. Brafon Brandveiligheidsmanagement kan u bijstaan om deze uitdagingen aan te pakken en onnodig kostbare herstelprocessen te voorkomen. 

Navigeren door brandveiligheidseisen

Niet alle geconstateerde gebreken vereisen fysieke aanpassingen; soms volstaat een wijziging in de documentatie. Brafon onderzoekt voor u de aard van de gebreken en biedt inzichten voor een passende oplossing, wat tijdrovende herstelwerkzaamheden kan vermijden. 

Beheersing van kosten

Soms zijn gebreken het gevolg van verouderde administratie of niet-actuele vergunningen. Brafon beoordeelt en inventariseert de situatie, stelt met u een actieplan op en neemt de communicatie met het bevoegd gezag voor zijn rekening. Hierdoor kunt u zich blijven concentreren op uw kernactiviteiten zonder onvoorziene kosten. 

Efficiënte herstelplanning

Afhankelijk van de complexiteit van uw pand, kan Brafon binnen een dagdeel een inventarisatie van het hersteltraject opstellen. Wij bieden een transparante all-in prijsstelling voor de initiële inventarisatie, zodat u direct weet waar u aan toe bent. 

Voorkomen van conflicten

Na ontvangst van de aanschrijving heeft u enkele weken voordat de brandweer een vervolgcontrole uitvoert. Met de analyse van Brafon kunt u aantonen dat u actief aan de slag bent gegaan en kunt u een gedetailleerde planning presenteren. Dit verkleint de kans op conflicten met de brandweer en het bevoegd gezag aanzienlijk. 

Professionele werkwijze

Een gecertificeerde specialist van Brafon evalueert de aanschrijving en voert een inspectie uit op locatie. U ontvangt advies over de meest effectieve oplossingen, rekening houdend met zowel veiligheid als kosten. Een concept planning wordt samen met u opgesteld om te zorgen dat alle issues op een adequate manier worden geadresseerd. 

Informatie en persoonlijk advies

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Pieter van Hoorn. Hij zal u met expertise bijstaan en u van alle benodigde informatie voorzien omtrent aanschrijvingen van het bevoegd gezag. 

Bedrijven geholpen
0 +
Gemiddelde beoordeling
0 /5
Oplossingen
0
Wij zijn Brafon

Brafon is dé integrale partner in brandveiligheid. Dat doen we niet in ons eentje maar met een heel team van experts. Van onderzoek en beleidsplan tot het implementeren van oplossingen en opleiden van mensen binnen de organisatie. 

Leer onze experts kennen en start vandaag nog met een brandveiliger Nederland. 

Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN