Zoek
Sluit dit zoekvak.
Brandveiligheidsmanagement met Brafon

Waarom
Brandveiligheidsmanagement?

Brandveiligheid is complex, waarbij verschillende disciplines, mensen, wetten en budgetten samenkomen. Het beheren hiervan kan uitdagend zijn, waarbij brandveiligheid vaak binnen organisaties versnipperd raakt. Dit kan het algemene brandveiligheidsniveau verminderen. 

brandblusser brandveiligheid

Onze Aanpak

Brafon Brandveiligheidsmanagement helpt u met een gestructureerde aanpak om brandveiligheid optimaal te realiseren. Hierbij staat kosteneffectiviteit centraal. Vaak zien we dat ondanks investeringen in brandveiligheid, de naleving van wettelijke eisen te kort schiet. Ons stappenplan is de oplossing hiervoor en helpt bij het voorkomen van onnodige kosten. 

Maatwerk in Brandveiligheid

Elk gebouw is uniek en vereist daarom een specifieke aanpak. Het identificeren en aanpakken van specifieke risico’s biedt vaak een hoger niveau van brandveiligheid tegen lagere kosten. 

Brandveiligheidsmanager: Uw Sleutel tot Succes

Het hebben van een brandveiligheidsmanager binnen uw organisatie zorgt voor een centraal aanspreekpunt en coördinatie. Hierdoor krijgt u beter grip op uw uitgaven en kunt u anticiperen op toekomstige kosten. 

Bedrijfscontinuïteit

Onze aanpak zorgt niet alleen voor een betere brandveiligheid, maar heeft ook een positieve invloed op uw bedrijfscontinuïteit.

Uitvoering van Brandveiligheidsmaatregelen

Wij begeleiden u ook bij de realisatie van brandveiligheidsmaatregelen, van bouwkundige aanpassingen tot organisatorische maatregelen. We werken samen met uw partners of de onze, zodat u het beste resultaat krijgt in termen van kwaliteit, tijd en kosten. 

Neem Contact

Op Voor meer informatie of een offerte, neem contact op met Pieter van Hoorn. Hij helpt u graag verder met al uw vragen over brandveiligheidsmanagement.

Bedrijven geholpen
0 +
Gemiddelde beoordeling
0 /5
Oplossingen
0
Wij zijn Brafon

Brafon is dé integrale partner in brandveiligheid. Dat doen we niet in ons eentje maar met een heel team van experts. Van onderzoek en beleidsplan tot het implementeren van oplossingen en opleiden van mensen binnen de organisatie. 

Leer onze experts kennen en start vandaag nog met een brandveiliger Nederland. 

Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN