Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kennispublicatie: vier nieuwe noodverlichtingsdeskunidgen binnen Brafon

Een feestje op kantoor! Liefst vier collega’s behaalden afgelopen periode hun diploma Noodverlichtingsdeskundige. Zij volgden de gelijknamige opleiding bij zusterorganisatie Obex Opleidingen en hebben vervolgens bij CITO het officiële examen afgelegd. Met succes. We feliciteren Tyrza, Richard, Nick en Pieter graag met hun diploma! 

Brafon vindt het belangrijk dat de eigen medewerkers altijd op het juiste kennisniveau zijn én blijven. Relaties van Brafon moeten op onze kennis en advisering kunnen vertrouwen. Daarom hecht Brafon veel waarde en het kennisniveau dat op deze manier op peil blijft. Tevens wordt op deze manier ook de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s gestimuleerd. Het diploma Noodverlichtingsdeskundige is een volgende stap in de algemene ontwikkeling van onze consultants. 

Integrale benadering bij projecten

Onze consultants zijn in toenemende mate betrokken bij projecten waarbij de integrale brandveiligheidsbenadering een rol speelt. Daarom is het belangrijk dat collega’s beschikken over een kennisniveau van meerdere aspecten. Zodoende kunnen de collega’s brandveiligheidsvraagstukken nog completer beantwoorden.

In de voetsporen van onze collega’s treden?

Wilt u zelf ook noodverlichtingsdeskundige worden? Volg dan driedaagse opleiding Noodverlichtingsdeskundige de bij zusterorganisatie Obex. Zoekt u kennis over noodverlichting en heeft u advies nodig? Neem dan contact met Brafon op.  

U kunt ook altijd de gratis noodverlichtingskaart aanvragen in onze webshop. U ontvangt dan per post een overzichtelijk document waar alle relevante wet- en regelgeving over noodverlichting en vluchtroute aanduiding in vermeld staat. 

 
 

Disclaimer:
Dit artikel is geschreven ten tijden van het Bouwbesluit 2012. Dit artikel moet nog aangepast worden aan het nieuwe Besluit Bouwwerken Leefomgeving 

Deel deze post op:

Dit is misschien ook interessant voor je?