Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tweede collega behaalt omgevingsrecht

Het jaar direct starten met een diploma op zak. Onze collega Nick Warnshuis doet het. Hij ontving onlangs het diploma Omgevingsrecht van Bestuursacademie Nederland. Eerder behaalde ook collega Bart Lohuis hetzelfde diploma. Zodoende bereidt Brafon zich optimaal voor op de aankomende Omgevingswet, welke zeer waarschijnlijk medio 2022 van kracht moet worden.

Het omgevingsrecht regelt de fysieke leefomgeving. Met de komst van de nieuwe Omgevingswet treedt een nieuw stelsel omgevingsrecht in werking. Dit vraagt om een andere aanpak van onder andere vergunningverlening bouwen en wonen, handhaving en toezicht. Met de werkzaamheden die Brafon dagelijks uitvoert komen onze collega’s frequent in aanraking met verschillende onderdelen van het omgevingsrecht. Op basis hiervan en ter voorbereiding op de nieuwe Omgevingswet is het behaalde diploma een waardevolle toevoeging voor onze collega’s. 

Stimuleren van ontwikkeling

Brafon vindt het belangrijk dat de eigen medewerkers altijd op het juiste kennisniveau zijn én blijven. Relaties van Brafon moeten op onze kennis en advisering kunnen vertrouwen. Daarom hecht Brafon er veel waarde aan dat het kennisniveau van de medewerkers op deze manier op peil blijft. Tevens wordt op deze manier ook de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s gestimuleerd. 

Laat u voorlichten

Wilt u meer de verschillen tussen het Bouwbesluit en de aankomende Omgevingswet? Wij kunnen u helpen. Wilt u hulp bij het opstellen van een brandveiligheidsbeleid dat op de toekomst is gericht? Bekijk dan de mogelijkheden. Of volg de 1-daagse opleiding Van Bouwbesluit naar BBL bij zusterorganisatie Obex Opleidingen.

Deel deze post op:

Dit is misschien ook interessant voor je?