Zoek
Sluit dit zoekvak.
Brandveiligheidsmanagement

Effectief beheer van uw brandveiligheidsbeleid

Nu u uw brandveiligheidsbeleid heeft vastgesteld, is het essentieel dat dit beleid concreet ten uitvoer wordt gebracht. Brafon Brandveiligheidsmanagement staat klaar om, in samenwerking met u, een omvattend beheerplan te ontwikkelen. 

Het beheerplan: structuur en duidelijkheid

In het beheerplan worden de kernafspraken over het gebruik en onderhoud van uw pand vastgelegd, samen met huurders en/of verhuurders. Dit voorkomt redundantie in het proces, met een duidelijke richtlijn voor Bouwkundige, Installatietechnische en Organisatorische maatregelen. Ook het onderhoud van brandmeldinstallaties is hierin opgenomen – met verdere details beschikbaar in de kennisbank van BVM Groep Nederland. 

Stappenplan voor het opstellen van een beheerplan

Brafon zal, door middel van een interview met u en mogelijk een pilotonderzoek, een concept beheerplan samenstellen. Dit proces waarborgt maatwerk en persoonlijke aandacht voor uw situatie. De rol van Brafon is adviserend, waarbij uw beslissingen centraal staan en worden geïntegreerd in het finale beheerplan. 

Gebruik van een digitaal logboek

Brafon implementeert een online, interactief logboek voor het dynamisch beheer van brandveiligheidstaken. Dit digitale systeem biedt een efficiënte vervanging voor traditionele papieren logboeken, waardoor tijd en kosten worden bespaard. 

Toegankelijkheid en efficiëntie van het online logboek

Het digitale logboek is altijd toegankelijk en biedt een helder en gebruiksvriendelijk systeem voor het beheren van brandveiligheidstaken. U ontvangt alleen een melding als taken niet worden uitgevoerd, wat betekent dat geen nieuws, goed nieuws is. 

De pluspunten van een online logboek:

  • Kostenbesparend. 
  • Altijd inzicht en controle, tot in detail. 
  • Overzichtelijke aansturing en onderhoudsbeheer voor zowel interne als externe partijen. 
  • Administratieve efficiëntie. 

Interesse in een aangepast beheerplan?

Voor meer informatie of een gedetailleerde offerte betreffende het beheer van brandveiligheidsmaatregelen, kunt u contact opnemen met Iwan van Oijen. Hij zal u van de nodige expertise voorzien om de brandveiligheid binnen uw organisatie te optimaliseren. 

Wij zijn Brafon

Brafon is dé integrale partner in brandveiligheid. Dat doen we niet in ons eentje maar met een heel team van experts. Van onderzoek en beleidsplan tot het implementeren van oplossingen en opleiden van mensen binnen de organisatie. 

Leer onze experts kennen en start vandaag nog met een brandveiliger Nederland. 

Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN