Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij de Brafon Academy!

Stroom jij binnen twee jaar door tot volwaardig consultant met vast contract?

Als aankomend Consultant integrale brandveiligheid maak je onderdeel uit van de Brafon Academy. Naar gelang je vooropleiding en ervaring binnen het vakgebied brandveiligheid word je (verder) opgeleid tot volwaardig Consultant integrale brandveiligheid. Tijdens dit vakinhoudelijke traject start je als Werkvoorbereider Brandveiligheid en word je klaargestoomd voor de functie Consultant. Uiteraard word je naarmate je voorkeur en expertise verder opgeleid. Dit zal persoonlijk en in een maatwerk plan verder uitgewerkt worden. Na die tijd stopt de Academy natuurlijk niet! Zolang je bij ons in dienst bent, word je gestimuleerd jezelf te blijven ontwikkelen en zullen we dat faciliteren.  

Heb jij je studie (bijna) afgerond of heb je al affiniteit met brandveiligheid, maar wil je je verder opleiden tot volwaardig consultant? Dan is de Brafon Academy het juiste adres voor jou! Wij bieden jou dé kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van integrale brandveiligheid. 

Bij de Brafon Academy krijg jij de kans om onder begeleiding te werken aan projecten voor onze opdrachtgevers, maar krijg je tegelijkertijd ook de mogelijkheid om verschillende gerelateerde opleidingen te volgen. Een ideale combinatie om de eerste stappen in de brandveiligheidswereld te zetten en je te ontwikkelen tot volwaardig consultant integrale brandveiligheid. 

Brafon is voor elke gebouweigenaar het brandveiligheidsadviesbureau. Samen met Obex is Brafon onderdeel van BVM Groep Nederland. Samen kunnen wij een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden. Wij zijn landelijk opererend, waarbij wij op locatie, op kantoor én vanuit huis kunnen werken. Dat maakt ons een flexibele organisatie!  

Wil je weten of de Brafon Academy wat voor jou is? Bekijk gauw alle voordelen en laat van je horen door middel van onderstaand contactformulier. Hopelijk horen wij van jou!  

Uniek 2-jarig opleidingstraject met uitzicht op vast dienstverband

Het opleidingstraject integrale brandveiligheid maakt onderdeel uit van de Brafon Academy. Dit tweejarige opleidingstraject is mogelijk zeer geschikt voor jou. We leiden je binnen twee jaar op tot een volwaardige consultant integrale brandveiligheid. Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Bekijk dan hieronder alle voordelen van dit unieke leer- en werktraject en meld je nu aan voor ons opleidingstraject! 

Tijdens het opleidingstraject word je losgelaten om zoveel mogelijk te leren. Dat doen we uiteraard met begeleiding, maar je krijgt ook zelf de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij stellen een gedegen planning met je op en middels tussentijdse evaluatiemomenten zal jouw voortgang gemonitord en, daar waar nodig, bijgestuurd worden. We kijken uiteraard mee over jouw schouder, maar de ervaringen die jij opdoet, daar leer jij het meest van. Ook krijg jij dé kans op vakinhoudelijke opleidingen. Hieronder zie je een greep van die voorbeelden van opleidingen die jij in overleg kan volgen:  

Opleidingen die jij kan volgen


Uiteraard word je naarmate je voorkeur en expertise verder opgeleid. Dit zal in een persoonlijk maatwerk plan verder uitgewerkt worden. 

tekening Wat houdt de vernieuwde Besluit Bouwwerken leefomgeving in?

Projecten die jij mag uitvoeren

Je start als werkvoorbereider, zodat je onder de vleugels van onze projectleiders en in nauw contact met onze consultants alle aspecten van het vak doorloopt. Al naargelang jouw ontwikkeling groei je door naar consultant en volwaardig consultant.

Assessment

Een assessment maakt onderdeel uit van onze procedure om jou in onze pool op te nemen. 
We kijken tijdens dit assessment naar de volgende competenties:  

  • Klantgerichtheid
  • Oordeelsvorming
  • Organiseren van eigen werk
  • Schriftelijke communicatie
  • Samenwerken
  • Onafhankelijkheid
  • Initiatief
  • Zelfontwikkeling
  • Discipline
  • Kwaliteitsgerichtheid

En na twee jaar..

We meten dezelfde competenties als van een consultant. Ontwikkelbaarheid is hierin een belangrijk gegeven. Na twee jaar zal een 360-graden-feedback worden afgenomen om jouw ontwikkeling te monitoren. Samen met onze projectleiders maken we een inschatting of je zelfstandig een brandveiligheidsonderzoek kunt uitvoeren en zullen we bepalen of de stap naar senior consultant gemaakt kan worden. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Als jij deelneemt aan ons opleidingstraject behandelen wij jou uiteraard ook als collega. Ons doel is om je binnen twee jaar door te laten stromen tot volwaardig consultant integrale brandveiligheid. Daarom krijg je direct de beschikking over alle middelen die jij nodig hebt om bij ons te komen werken. Dat betekent dat je mag rekenen op een laptop van de zaak, mobiele telefoon en zelfs auto van de zaak. Natuurlijk stijgt jouw salaris ook mee naarmate jij groeit in je ontwikkeling. 

Jouw ontwikkeling

Je ontwikkelt je in 2 jaar tijd tot volwaardig professional binnen ons mooie vakgebied. Je krijgt persoonlijke begeleiding en je mag altijd vragen stellen. En daarnaast krijg je de kans om extra opleidingen te volgen!

Persoonlijke omgeving

Onze werkomgeving is zeer persoonlijk. Dat betekent dat onze collega’s altijd voor elkaar klaar staan om elkaar te helpen. Ook voor jou dus. Een ideale omgeving om je eerste duik in het diepe te maken! Je mag altijd op kantoor werken, maar komt het beter uit om vanuit huis te werken, dan kan dat zeker. Kortom, we bieden een prettige en persoonlijke leer- en werkomgeving!  

Laat van je horen!

Ben jij geïnteresserd geraakt om jouw carriére bij Brafon Brandveiligheidsmanagement te starten? Laat dan van je horen! Dit kan door middel van onderstaand contactformulier. Wij nemen je dan op in onze pool en nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Je kan natuurlijk ook altijd direct contact opnemen met Twan Lenders bereiken op 0649318909 of via de mail