Zoek
Sluit dit zoekvak.Humanitas DMH

Zorginstelling Humanitas DMH heeft als eerste zorginstelling van Nederland de brandveiligheid van al haar vastgoed verhoogd door een unieke brandveiligheidaanpak. Daar hebben wij ons steente aan bijgedragen!

Waar ligt het Probleem?

Rookmelders kunnen levens redden en zijn relatief goedkoop in aankoop en aanleg. Maar dan moeten de rookmelders wel op een correcte manier zijn aangebracht én moeten bewoners natuurlijk wel in staat zijn om te kunnen reageren op een brandmelding. Vooral bij minder zelfredzame mensen is dat laatste een groot probleem. 

Onze aanpak

De oplossing ligt dus in een snelle alarmopvolging door anderen. Juist daar ligt de toegevoegde waarde van Brafon in combinatie met het toepassen van intelligente Nest rook- en koolmonoxidemelder.

De Nest Protect is de eerste melder voor huishoudelijk gebruik waarvan je het alarm kunt afzetten met je mobiel. En hij vertelt je wat en waar een eventuele noodsituatie is en kan zelfs een melding naar jouw mobiel of dat van eventuele naasten sturen.

Brafon inspecteert het pand op brand- en vluchtveiligheid, geeft daarin adviezen en zorgt samen met de installateur dat de rookmelders op een correcte en functionele wijze worden geprojecteerd. Ze worden op plekken gemonteerd waar dat nodig is en er wordt direct gekeken hoe bewoners eventueel het beste geëvacueerd kunnen worden.

Ben jij ons volgende succesverhaal?

Neem contact met ons op!