Zoeken
Sluit dit zoekvak.Whitepaper Return on investment

Gratis

Whitepaper Return on Investment

Return on investment (ROI) zal niet snel gekoppeld worden aan het inrichten van de brandveiligheid in een gebouw. De brandveiligheidsmaatregelen die genomen (moeten) worden zullen vaak worden ervaren als ‘kosten’ waar geen rendement uit komt. Uiteraard weten we allemaal dat het rendement als een verminderd risico terugkomt maar dat is iets anders dan harde euro’s. En laten we eerlijk zijn: helemaal geen geld uitgeven aan brandveiligheid is natuurlijk het goedkoopste. Al geldt ook hier: goedkoop is duurkoop.

Investeren in brandveiligheid loont! Over het gehele traject gezien is de investering in dat geval lager dan de opbrengst. Hiervan zien wij in ons werk talloze voorbeelden. De ‘brandveiligheid’ leent zich bij uitstek om een goede ROI  uit advieskosten te halen. In deze uitgave worden verschillende scenario’s besproken en rekenen wij voor u de return on investment uit.

Tip

Ons zusterbedrijf Obex verzorgt de opleiding . Dit is een mooie aansluiting op het whitepaper. Datgene dat u in de beknopte whitepaper leest, kunt in leren uit te voeren door er beleid op te maken. Volg nu de speciale 3-daagse opleiding

Bestel hier je whitepaper
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wilt u de factuur per mail ontvangen?
Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN