Zoeken
Sluit dit zoekvak.Brandveiligheid

Brandveiligheid is niet alleen een stukje wetgeving maar een stukje preventie voor wanneer het fout gaat. Daaorm kijken wij met onze oplossingen verder dan alleen de wet- en regelgeving. Niet omdat we zien dat het beter kan, sterker nog: Het moet beter!

Zo maken wij Nederland écht brandveilig:

Brandveiligheids
management

Het management van je brandveiligheid is complex. Wij helpen jou écht brandveilig maken.

Consultancy

Een bedrijf écht brandveilig maken kan lastig zijn in je eentje. Wij helpen 

BHV-beleidsplan

Goed beleid begint met een goed plan. Dat plan maken wij met jou!

Implementatie

Van de theorie naar de praktijk. Je bent met ons zeker van een aanpak die werkt!

Ontruimingsplan

In geval van nood wil je terug kunnen pakken op een goed plan. Daar gaan we voor!

BHV alarmering

Bij het uitbreken van een noodsituatie wil je een plan hebben. Dat plan maken we!

Waarom brandveiligheid?

Brandveiligheidsmanagement is een complex vakgebied waarbij allerlei multidisciplinaire maatregelen, mensen, wetgeving en financiële middelen een rol spelen. 

Bij het inrichten van brandveiligheid binnen uw organisatie komt dus een hoop kijken. Ondanks de inzet van allerlei mensen binnen en buiten de organisatie blijkt het vaak voor veel bedrijven lastig om brandveiligheid onder controle te krijgen. Verschillende afdelingen en personen zijn op hun beurt verantwoordelijk en daardoor ‘zweeft’ brandveiligheid binnen de organisatie, waardoor het inrichten ervan onmogelijk wordt. 

Een juiste coördinatie en visie ontbreekt en dit gaat ten koste van het brandveiligheidsniveau.

brandblusser brandveiligheid
Bedrijven geholpen
0 +
Gemiddelde beoordeling
0 /5
Oplossingen
0

Wat doet Brafon aan Brandveiligheid?

Ondertussen weten we hoe belangrijk brandveiligheid is voor bedrijven. Bent u op zoek naar een partner die de brandveiligheid in uw bedrijf of gebouw 100% op orde stelt?  . Hieronder geven wij een overzicht van de belangrijkste activiteiten die Brafon onderneemt om brandveiligheid te garanderen:

  • Risicoanalyse en advies: Brafon voert gedetailleerde risicoanalyses uit om potentiële brandrisico’s binnen organisaties te identificeren. Op basis van deze analyses geven we deskundig advies over de preventieve maatregelen en verbeteringen.

  • Ontwerp en implementatie: We ontwerpen op maat gemaakte brandveiligheidsoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw gebouw. Hierbij kijken we naar behoeften en de structuur van elke organisatie. Oplossingen zijn onder andere: brandmeldinstallatie, sprinklerinstallaties en andere belangrijke brandbestrijdingsapparatuur.

  • Opleiding en training: Wilt u zelf de touwtjes in handen nemen en het gevaar van brand voorkomen? Obex is onderdeel van BMV Groep Nederland en verzorgt opleidingen en trainingen voor medewerkers op alle niveaus. Ze geven informatie over brandrisico’s en brandveiligheidsuitrusting tijdens een mogelijke evacuatie.

  • Inspectie en onderhoud: Om te zorgen dat brandveiligheidssystemen altijd optimaal functioneren, biedt Brafon periodieke inspecties en onderhoudsdiensten aan. Dit zorgt voor up-to-date systemen om te voldoen aan de huidige normen.

  • Wetten en regelgeving: De wetten en regelgeving rondom brandveiligheid zijn erg complex. Brafon helpt bij het navigeren door deze lastige regelgeving rond brandveiligheid. Dit omvat assistentie bij het verkrijgen van de nodige vergunningen en het zorgen voor naleving van zowel nationale als internationale brandveiligheidsnormen.

Brafon zet zich in voor een veiligere omgeving voor ieder bedrijf. Met de juiste implementatie van brandpreventie en bescherming. Met meer dan 200 klanten heeft Brafon de expertise en toewijding om levens te beschermen en schade door branden te minimaliseren.

Wij zijn Brafon

Brafon is uw integrale partner in brandveiligheid.

Dat doen we niet in ons eentje maar met een heel team van experts. Van onderzoek en beleidsplan tot het implementeren van oplossingen en opleiden van mensen binnen de organisatie. 

Leer onze experts kennen en start vandaag nog met een brandveiliger Nederland. 

Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN